Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Genre
Rock (4)
Pop (3)
Solist (1)
Barok (0)
Blues (0)
Country (0)
  Stemning
Melankolsk
Efter utallige aflysninger af koncerter, jævnlige udskiftninger af pladeselskaber og offentlige tilsvininger af medlemmer af det britiske kongehus vendte Morrissey i weekenden tilbage med det, som det handler om – stærke melodier og sylespidse tekster om menneskelige nederlag.
Rock: David Bowie demonstrerer med sit første studiealbum i 10 år, at han har kræfter, ideer og hitsange til at kunne gøre sig gældende på tidens musikmarked.
Paul Simon demonstrerer, at han stadig kan mere end de fleste, hvad angår tekster og musik. • Det nye album er både rock, pop, bluegrass og verdensmusik.
PORTRÆT: The Cures mesterstykke, ”Disintegration”, kom til verden som en nødvendig modreaktion.
Efter en lidt utilfredsstillende indledning byder det nye album med Gorillaz på flere godbidder.
Verdenspianisten Daniel Barenboim begejstrede igen en stopfyldt DR Koncertsal – denne gang med rå, intense fortolkninger af Chopins soloklaverværker.
To af popmusikkens allerstørste kvindelige skikkelser er klar med nye udgivelser. Man får mest for pengene med Madonnas seksstjernede dobbeltalbum, der topper den britiske hitliste.
Stjernen vender tilbage til manegen med både dansenumre, ballader og melankolske momenter. Der er desværre sange, der i for høj grad bærer præg af at komme fra den store masseproducerende hitfabrik.
Vi anbefaler
Loading...