Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Genre
Rock (35)
Pop (10)
Solist (3)
Vokal (2)
Barok (1)
Country (1)
Rap (1)
  Stemning
Energisk
Vælg stemning
close
Prince har alt for travlt med at udgive ny musik. Der mangler kvalitetskontrol.
Nyt album: Det britiske rockikon David Bowie viser på sit nye album både mod, nysgerrighed og vokalt overskud. Han tør stå ved, at han i bund og grund er popmusiker, og han lyder, som om han stadig har kræfterne til at tage på sin første turné i en årrække.
Rock: Blur udgav det seneste album som kvartet for 16 år siden. Gruppen er igen fuldtallig og klar med et nyt opus, som er veloplagt og spændende. Damon Albarn og Graham Coxon er hovedpersonerne.
Madonna beviser med sit nye album, at hun ikke vil stå i skyggen af de unge stjerner. ”Rebel Heart” er en blanding af aggressive dansenumre og velskabte popballader.
Led Zeppelin stod på toppen af karrieren, da ”Physical Graffiti” udkom for 40 år siden. Nu udkommer albummet i en luksusudgave med ekstra musik og en bog med fotos og artikler.
Koncertanmeldelse: Queen vil ikke abdicere. Freddie Mercury forbliver uerstattelig, men Adam Lambert er en brav vikar.
Den dyriske pianolegende Jerry Lee Lewis leverer ulvehyl på et værdigt senioralbum.
Rock: AC/DC’s ene sangskriver og guitarist er blevet ramt af demens, mens trommeslageren er sigtet for mordtrusler. Nu er bandet klar med et album, hvor både tekster og musik er i øjenhøjde med fanskaren.
Stort set ingen hits men til gengæld numre på op mod en halv times varighed. Veteranen Neil Young valgte ingen nemme løsninger, men formåede alligevel at fræse en god koncert ud på sin guitar.
Iron Maiden sørgede for momentvis monstergod nostalgi ved Copenhell.
Vi anbefaler
Loading...