Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Genre
Rock (12)
Pop (8)
Jazz (4)
Latin (1)
Barok (0)
Blues (0)
Country (0)
  Stemning
Eksperimenterende
Energisk (6)
Poetisk (3)
Alvorlig (0)
Dansemusik (0)
Godt Humør (0)
Rihanna lyder, som om hun gør oprør mod pladebosser og fanskarens krav til musikken.
Prince har alt for travlt med at udgive ny musik. Der mangler kvalitetskontrol.
Nyt album: Det britiske rockikon David Bowie viser på sit nye album både mod, nysgerrighed og vokalt overskud. Han tør stå ved, at han i bund og grund er popmusiker, og han lyder, som om han stadig har kræfterne til at tage på sin første turné i en årrække.
Rock: Blur udgav det seneste album som kvartet for 16 år siden. Gruppen er igen fuldtallig og klar med et nyt opus, som er veloplagt og spændende. Damon Albarn og Graham Coxon er hovedpersonerne.
Madonna beviser med sit nye album, at hun ikke vil stå i skyggen af de unge stjerner. ”Rebel Heart” er en blanding af aggressive dansenumre og velskabte popballader.
Led Zeppelin-legenden mangler de rigtigt gode melodier på sit nye album.
Stort set ingen hits men til gengæld numre på op mod en halv times varighed. Veteranen Neil Young valgte ingen nemme løsninger, men formåede alligevel at fræse en god koncert ud på sin guitar.
Den amerikanske guitarist leverede varen med sit funk-fusion-projekt, Überjam.
Den udvidede udgave af ”The Next Day” kan ikke affærdiges som udspekuleret. De nye numre er stærke, og et remiks af ”Love Is Lost” er genialt.
Den berømte sangskriver stod for flere stærke momenter i Falconer Salen. Men der var også tidspunkter, da hyggen og den lidt for letbenede underholdning blev for dominerende.
Vi anbefaler
Loading...