Find mere om:
To Brit Awards til Take That | musik.guide.dk

To Brit Awards til Take That

<p> Gendannede Take That scorede i aftes to Brit Awards, og det samme gjorde Artic Monkeys og Foo Fighters under showet, der også bød på et scene-genhør med Amy Winehouse. </p>

Take That, Artic Mionkeys og Foo Fighters blev med hver to Brit Awards aftenens store vindere, da den britiske pendent til Grammy-prisen i aftes blev uddelt i London.

Take That tog prisen som bedste live-navn og for årets single ("Shine"). Artic Monkeys blev belønnet for bedste album og som årets bedste britiske band. Det er andet år i træk, at bandet løber med netop de to priser. Foo Fighters blev prist som årets bedste internationale gruppe og fik en Brit Award for bedste internationale album.

Begivenheden blev afviklet i Earls Court og blandt de optrædende var Amy Winehouse og Paul McCartney, der fik en Brit Award for sit livslange virke for musikken.

Winehouse sang to sange

Amy Winehouse sang to sange. Den første - "Valerie" - sang hun i duet sammen med produceren Mark Ronson, der blev belønnet som bedste mandlige britiske kunstner. Det er første gang en producer får denne pris. Alene sang Amy Winehouse "Love is a loosing game".

Det var hendes første optræden siden hun - der nyligt fik 5 amerikanske Grammy-priser - lod sig indlægge på en afvænningsklinik i London.

Ærespris til McCartney

Paul McCartney fik en æres-pris, og sagde blandt andet i sin takketale:

"Jeg er sikker på, at der er nogen der fortjener dette mere end jeg - men jeg ved ikke lige hvem."

McCartney gav derefter publikum et medley bestående af "Live and let die", "Hey Jude" og "Lady Madonna".

Showet blev styret af Kelly og Ozzy Osbourne.

Her kan du finde en liste over samtlige pris-vindere , se video mv.

Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...