Find mere om:
The Police aflyser | musik.guide.dk

The Police aflyser

<p> Koncertarrangøren Kultur I Syd mister millionbeløb på den aflyste koncert, der skulle have foregået i Haderslev fredag den 13. juli. </p>

Der var solgt omkring 7.000 billetter, oplyser arrangøren. Der skulle have været solgt mindst 14.-15.000 billetter for at gøre showet til en forretning.

"The Police fik for nylig et job den 12. juni og spurgte, om vi var interesserede i at lukke vores koncert. Det var vi," siger Jes Johansen, eventmanager i foreningen Kultur I Syd, der stod bag koncerten.

Taber millionbeløb

Han kan på nuværende tidspunkt ikke komme med et bud på, hvor mange penge man har tabt på koncerten. Der er blandt andet brugt mange penge på markedsføring og planlægning.

"Det drejer sig nok om et millionbeløb", siger Jes Johansen.

Han lægger ikke skjul på, at han havde store forventninger til koncerten, som blev annonceret i det sene efterår.

Dengang blev der talt om, at man ikke ville lukke flere end 30.000 tilhørere ind.

Bag på os

"Det er kommet bag på os, at det har været så svært at sælge billetter The Police er jo et verdensnavn, og der var jo masser af mennesker til koncerten i Århus, som var fantastisk. Men det er jo i sidste ende forbrugerne, der bestemmer, og denne gang var der altså ikke så mange, der ville købe billet, som vi havde håbet på," siger Jes Johansen.

"Det kan der være mange grunde til, f.eks. folks privatøkonomi lige nu - huspriser, aktiekurser osv," lyder hans vurdering.

Jes Johansen mener, at rammerne for koncerten var optimale. Den skulle have foregået på Landsstævnestadion i Haderslev.

"Det er et fantastisk sted for udendørs koncerter," siger han.

Turnéstart i fjor

Trioen The Police, der havde sin storhedstid som live- og albumband i 1970'erne og 1980'erne, begyndte en storstilet - og succesfuld - comebackturné i maj i fjor.

Turneen nåede i efteråret til Århus. Dette show fik fem stjerner i Jyllands-Posten, mens andre medier var mindre begejstrede.

Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...