Anmeldelse:
Anmeldelse: 3 out of 6
Find mere om:
The Shins: Port of Morrow | musik.guide.dk

The Shins: Port of Morrow

Det nye album er en melodiøs omgang radiovenlig rockmusik.

Rock

The Shins:

Port of Morrow.

Columbia Records/Sony Music.

The Shins fra USA står højt på årets Roskilde Festival-plakat, og al logik siger, at chefskikkelsen James Mercer og hans lille hold af medspillere optræder på den største teltscene, Arena.

Det nye album er en melodiøs omgang radiovenlig rockmusik med referencer til ren rock'n'roll, countryrock og psykedelisk rock.

Poetisk guitarrock

Til tider kunne man snildt befinde sig i 1960'erne eller 1970'erne. I andre momenter er det mere 1990'ernes poetiske guitarrock, der giver genlyd, og livsglade Flaming Lips kommer man heller ikke uden om som inspirationskilde.

De pæne manerer får generelt for meget plads. Til gengæld er der ingen tvivl om, at albummets stærkeste sager bider sig fast. Det er tilfældet med ”Port Of Morrow”, ”The Rifle's Spiral” og ”Bait & Switch”.

schol

Anmeldelse af Mumford & Sons - Wilder Mind

04-05-2015: Mumford & Sons udfordrer sig selv med et drastisk stilskift og gambler med succesen. Læs artikel

Anmeldelse af The Waterboys - Modern Blues

19-01-2015: Mike Scott har siden 1980’erne udgivet album med The Waterboys og som solist. Det nye af slagsen dokumenterer endnu engang, at det er stemmen, der gør ham stærk. Læs artikel

Anmeldelse af Sia - 1000 Forms of Fear

30-07-2014: Sia Furler prøver at gemme sig for berømmelsen. Veteranen Chrissie Hynde flirter på ny med rampelyset. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...