Anmeldelse:
Anmeldelse: 3 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Ringo - Postcards From Paradise | musik.guide.dk

Anmeldelse af Ringo - Postcards From Paradise

Hjemlig studiehygge med Ringo og venner.

ROCK
RINGO

POSTCARDS FROM PARADISE

Universal Music


Flinke Ringo Starr var social stabilisator i The Beatles, og det kom ham til gode i den tidlige solokarriere i 1970’erne.

De gamle band-makkere forsynede ham med anstændigt eller godt sangmateriale, og musikere flokkedes til for at hygge-jamme og indspille med trommeslageren.

På det nye album klarer Ringo sig igen med lidt hjælp fra vennerne. Og måske fra det syngende og spillende pizzabud, for ifølge Ringo er man selvskrevet til at dukke op på hans plader, hvis man kommer på besøg og kan spille et instrument.

Det nye udspil emmer af afslappet stemning, og denne gang har bl.a. Van Dyke Parks, Dave Stewart, Steve Lukather og Todd Rundgren været Ringos legekammerater. Rundgren er med-sangskriver på ”Postcards from Paradise”, der pudsigt nok overfrankeres med en collage af Beatles-titler i teksten.

Syngende fadbamse

Ringo lyder fortsat som en gemytligt syngende fadbamse, og han giver sig hen til lun nostalgi i den melodisk guitarprikkende ”Rory and the Hurricanes” (i samarbejde med Dave Stewart). Titlen refererer til bandet, han var med i, før Beatles scorede ham: ”Next time we went to London Town/we didn’t do much hanging around/I was with you know who/I played the drums like I always do.”

Det er ikke lyrisk spidsfindigt eller musikalsk raffineret. Men Ringo er til gengæld aldrig prætentiøs eller selvfed på et album med spirende feel-good-vibrationer, der kulminerer i luftig caribisk løssluppenhed i ”Island in the Sun”.

Anmeldelse af Mark Knopfler - Tracker

16-03-2015: Roots/rock: Stressramte kan finde et sundt alternativ til lægemidler i Mark Knopflers musik. Læs artikel

Anmeldelse af Pink Floyd - The Endless River

07-11-2014: David Gilmour og Nick Mason udgiver i Pink Floyd-navnet et nyt opus, der som samlet værk står svagt. Læs artikel

Anmeldelse af U2 - Songs of Innocence

10-09-2014: U2 forærer nyt album væk via iTunes. Musikken er god. Tilgængeligheden er dårlig. Læs artikel

Anmeldelse af Bruce Springsteen - High Hopes

09-01-2014: Rock: Bruce Springsteen vender med sit nye album, ”High Hopes”, tilbage til fortiden. Han foretager dog langtfra hver gang det rigtige valg for arrangement og produktion. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...