Find mere om:
Nyhed: Påstand: Paul McCartney ER død | musik.guide.dk

Nyhed: Påstand: Paul McCartney ER død

<p> Dokumentar hævder, at Harrison bekræftede de bizarre rygter om, at McCartney døde i 1966. </p>

Der er ikke noget nyt i rygterne - hvor bizarre de end måtte være - men ny amerikansk dokumentar hævder, at George Harrison kort tid før sin død i en båndet samtale bekræftede alle verserende rygter om, at Paul McCartney blev dræbt i en trafikulykke i 1966.

Den amerikanske dvd bringer for 117. gang alle tidligere rygter og "beviser" til torvs igen, men sætter så trumf på ved at hævde, at selskabet - Highway Entertainment - i 2005 modtog en anonym pakke, der rummede kassettebånd med en optagelse af en samtale, i hvilken George Harrison bekræfter vennens død og ellers gør rede for alle forsøg på at skjule det.

TV: Se klip fra dokumentaren Poul already is dead

Harrisons testamente

Der refereres til båndene som The last Testament of George Harrison. De er dateret 30. december 1999. Harrison døde af kræft i 2001.

Stemmen, der angiveligt skulle være Harrisons bliver brugt som gennemgående speaker-stemme i filmen, der udkommer på dvd i næste måned.

I følge filmen blev McCartney kørt ihjel en sen nattetime i London. Forinden havde han haft et voldsomt skænderi i studiet med de øvrige Beatles-medlemmer. Dagen efter - hævder filmen - blev beatlerne opsøgt af en agent fra den britiske efterretningstjeneste, der beordrede dem til at tie med dødsfaldet.

Frygtede selvmords-bølge

Begrundelsen skulle være, at man frygtede en bølge af selvmord, hvis det blev kendt at ekstremt populære McCartney var død. Efterretningstjenesten - MI5 - skulle derefter angiveligt have fundet en dobbeltgænger for McCartney.

Myndighederne frygtede nemlig en selvmordsbølge blandt unge britiske Beatlesfans, hvis kendskabet til idolets tragiske endeligt slap ud. I hans sted fandt MI5 kort efter, ved en audition, hvor de resterende beatler også medvirkede, en vellignende stand in for McCartney.

Konspirations-teorier

Og herefter vælter diverse konspirationsteorier frem.

Ny er en påstand om, at det var MI5, der stod bag på mordet på Lennon i 1980.

Årsag: Man frygtede, at han ville røbe hemmeligheden om McCartneys død.

Ny er også, at den - altså falske - McCartney blev presset til at gifte sig med Heather Mills, fordi hun kendte hemmeligheden om den rigtige McCartney.

Det kan ikke undre, at det på filmens webside gøres opmærksom på, at filmen intet har at gøre med hverken McCartney, Harrison, The Beatles og andre relevante personer og selskaber.

Nyhed: Beatles-legende får nyt digitalt liv

22-09-2010: Verdens største computerleverandør og Paul McCartney går sammen om privat 'sky'. Læs artikel

Nyhed: McCartney skriver ballet-musik

18-06-2010: Det er ikke meget han mangler at eksperimentere med - nu skriver han for første gang musik til en ballet.

Læs artikel

Anmeldelse af Paul McCartney - New

14-10-2013: Paul McCartney genfinder sin melodiske og ungdommelige gnist på stærkt album, der dog mister pusten mod slutningen. Læs artikel

Nyhed: 10 stjerner, der alle gik bankerot

12-02-2011: Ikke alt der glimter af guld skinner. Adskillige superstjerner har prøvet at miste alt. Læs artikel

Nyhed: Den tavse beatle taler

25-11-2008: Et glemt, gemt og aldrig tidligere publiceret - men meget overraskende - interview med den afdøde Beatles-guitarist George Harrison er dukket op - og det vil kunne indbringe en formue.

Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...