Find mere om:
C.V. sælger bedst i København | musik.guide.dk

C.V. sælger bedst i København

Sangeren C.V. Jørgensen sælger mange koncertbilletter i Århus, men ikke så mange som i København.

6.000 mennesker har sikret sig billet til C.V. Jørgensens fire forårs-koncerter i Store Vega på Vesterbro i København, men til sangerens koncert i Scandinavian Congress Center fredag den 14. maj er der stadig masser af billetter.

Hertil havde Musikhuset Aarhus og RMT Productions torsdag solgt knap 2.100 af de i alt 3.500 billetter. Det er koncertarrangør Jørgen Kryel dog godt tilfreds med.

»Vi kan i enkelte tilfælde følge med billetsalget i København, selvom de er 1,2 mio. kr. mennesker mod vores 300.000. Jeg synes nu, at vi er ret godt med i forhold til C.V. Jørgensen,« siger Jørgen Kryel fra RMT Productions.

Udsolgt på et øjeblik

Han peger på C.V. Jørgensens koncert i Scandinavian Congress Center i 2002, da sangeren netop havde udgivet sit seneste studiealbum ”Fraklip fra det fjerne”.

»Dengang solgte vi 1.800 billetter på et tidspunkt, da C.V. netop havde udgivet et ret godt album. Set i det lys er jeg godt tilfreds med det foreløbige salg til koncerten i maj.«

De 1.500 billetter til C.V. Jørgensens koncert 15. maj på Store Vega i København blev revet væk på få minutter, og snart blev en ekstrakoncert 16. maj offentliggjort. Ekstrakoncerten blev udsolgt på 20 minutter, hvorfor en tredje koncert 20. maj blev offentliggjort.

Også den og en tredje ekstrakoncert er nu udsolgt, og i alt 6.000 mennesker kan nu se frem til at opleve C.V. Jørgensen, der turnerer for første gang siden 2002.

Eksklusive festuge-optrædener

Med tre eksklusive optrædener i sidste års udgave af Århus Festuge gav C.V. Jørgensen sine første koncerter i syv år. Publikum gav C.V. Jørgensen en varm velkomst, og koncerterne resulterede i fremragende anmeldelser i landets aviser. Det var disse optrædener, der gav sangeren lyst og mod på at begive sig ud på en egentlig turné.

»Det var dejligt at se så mange unge, og det var i det hele taget meget overvældende at spille i Århus. Det gav blod på tanden,« udtalte C.V. Jørgensen, da de første koncerter blev offentliggjort i begyndelsen af december.

Ifølge Jørgen Kryel påvirker festuge-koncerterne ikke billetsalget til C.V. Jørgensens kommende optræden i Scandinavian Congress Center i negativ retning.

»Jeg fornemmer en sult efter C.V. Jørgensen i øjeblikket, festuge-koncerterne gav publikum appetit på mere,« siger han.

Dobbelt op på Kashmir

Rockorkestret Kashmir drager også på turné efter flere års pause.

I Store Vega har man netop frigivet billetter til den anden ekstrakoncert, mens de 700 billetter til koncerten på VoxHall i Århus fredag den 23. april blev udsolgt på blot 10 timer.

VoxHall har derfor fået Kashmir til at give en ekstrakoncert om torsdagen den 22. april. Til denne koncert er der stadig billetter.

Nyhed: Koncert udsolgt på fem minutter

11-01-2010: Ekstra-ekstrakoncert med et af Danmarks største rockbands er sat til salg. To shows er udsolgt.

Læs artikel

Anmeldelse af Kashmir i Falconer Salen

23-03-2013: Kashmir står stadig op – men publikum var bænket ved bandets turnépremiere. Den bød på kedelige lavpunkter og eminente stjernestunder. Læs artikel

Anmeldelse: Kashmir (Koncerthuset)

22-10-2011: Kashmirs traume-rock skabte nostalgi-fest, da bandet opførte hele albummet ”The Good Life”. Både konceptet og det gamle materiale stod stort set distancen. Læs artikel

Anmeldelse: C.V. Jørgensen koncertfilm

03-09-2010: Århus Festuge har produceret en flot og vellydende koncertfilm på baggrund af sidste års eksklusive koncerter med C.V. Jørgensen. Læs artikel

Anmeldelse: Kashmir (Bøgescenerne)

08-08-2010: Kashmir gjorde dét, som ingen andre bands hidtil havde formået og spillede en forrygende koncert.

Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...