Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
K.D. Lang and The Siss Boom Bang: Sing.. | musik.guide.dk

K.D. Lang and The Siss Boom Bang: Sing It Loud

K.D. Lang and The Siss Boom Bang:

Sing It Loud

Nonesuch/Warner Music

Er udkommet

Der er dømt iørefaldende showtime på det nye album med den 49-årige canadier k.d. lang, der har et orkester omkring sig, som kan spille både jazz, country, rock og pop, og som kan præstere opbakning til såvel temponumre som ballader. Et smukt øjeblik er hovedpersonens egen ”The Water's Edge”, ”Sugar Buzz” er ren charmeoffensiv, mens det bliver lige lovlig modigt med en coverversion i slowmotion af Talking Heads' ”Heaven”.

Anmeldelse: Bonnie "Prince" Billy: Beware

18-03-2009: Den amerikanske countryrocker Bonnie ”Prince” Billy skruer op for det hele på nyt album.

Læs artikel

Anmeldelse: The Decemberists: The King Is Dead

01-02-2011: Det 10 år gamle amerikanske band The Decemberists lufter på det nye (nærmest for) tilgængelige udspil en ubetinget begejstring for countryrock, folkemusik med violin og banjo og en alt for tydeligt aftegnet fascination af R.E.M.'s mest popmelodiøse sider. Læs artikel

Anmeldelse: Ray LaMontagne: God Willin' & The Creek Don't Rise

15-09-2010: Ray LaMontagne er stort set forrygende på hele sit nye opus, hvor han griller New York og sætter spørgsmålstegn ved kærlighedens styrke. Læs artikel

Anmeldelse: Offpiste Gurus: Offpiste Gurus

07-06-2010: Trinelise Væring og Frederik Lundin har i mange år levet sammen privat, men er gået hver deres veje professionelt. Nu forsøger de sig igen i fællesskab - med jazzrockbandet Offpiste Gurus.

Læs artikel

Anmeldelse: The Dead Weather: Sea Of Cowards; Karen Elson: The Ghost Who Walks

11-05-2010: Jack White og Karen Elson er ægtepar og aktuelle med nye gode skiver. Jack White gør det bedst med The Dead Weather.

Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...