Anmeldelse:
Anmeldelse: 6 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Father John Misty - I Love.. | musik.guide.dk

En stjerne blandt alle de talentløse

Amerikanske Joshua Tillman viser i skikkelsen Father John Misty meget høj klasse.

Rock
Father John Misty
I Love you, Honeybear
Bella Union

 

father john misty cover.jpg

Hver eneste uge kan man ryste på hovedet over alle de elendige album, som bliver udgivet. Den digitale teknologi har gjort det billigt at indspille og distribuere sange, og det benytter alle mulige talentløse musikere sig så af. De tror fejlagtigt, at muligheden for distribution er en blåstempling af deres kreative kræfter. Men de blot er talentløse.

Der er en dybere mening

Når der så udkommer et fremragende album som ”I Love You, Honeybear”, bliver man nærmest religiøs: Der er altså en dybere mening med det hele.

Det er amerikanske Father John Misty alias den 33-årige Joshua Tillman, som står bag udgivelsen. Han var engang medlem af Fleet Foxes, og har før og siden dyrket musik på mange måder og med skiftende held.

”The Night Josh Tillman Came To Our Apt.” er en titel, som holder, hvad den lover, mens en anden handler om at være ”Bored In The USA”. Bag alle albummets titler syder og bobler sætninger med humor og alvor. Numrene er foldet ud i store, innovative arrangementer og gennemførte produktioner, og til tider lyder det, som om albummet er indspillet, få timer efter at Glen Campbell i 1967 indspillede sin klassiker ”By The Time I Get To Phoenix”.

Bør blive en sællert

Decideret nyskabende er ”I Love You, Honeybear” måske ikke. Pladen tager til gengæld lytteren alvorligt. Joshua Tillmans vokale præstation er fornemt fremhævet, og instrumenternes fremtoning i lydbilledet er der værnet om. Pladen lyder forrygende, og er der retfærdighed til, bliver den en sællert, og Father John Misty giver koncert i Danmark (det sidste sker, ved jeg).

Anmeldelse af Father John Misty - Store Vega, København

18-11-2015: Den 34-årige Father John Misty underholdt med sine tankevækkende og iørefaldende sange. Han var desuden til knæfald og sjov snak til den udsolgte koncert i København. Læs artikel

Anmeldelse af Sebastian - Så blidt til stede

13-04-2015: Ny plade med Sebastian dokumenterer, at vokalen er mere skrøbelig – men sangene holder, og humøret er højt. Læs artikel

Anmeldelse af TV-2 - Det gode liv

02-03-2015: TV-2 reducerer samarbejdspartnere til statister på stilrent album. Læs artikel

Anmeldelse af Folkeklubben - Danmarksfilm

12-10-2014: Værsgo: Folkeklubben har tilbagelænet charme som en ung Kim Larsen. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...