Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Elton John
4 Guys From T... (0)
50 Cent (0)
A Camp (0)
A Friend in L... (0)
  Genre
Rock
Pop (8)
Barok (0)
Blues (0)
Country (0)
Elektronisk (0)
Ensemble (0)
  Stemning
Energisk (3)
Poetisk (1)
Alvorlig (0)
Dansemusik (0)
Eksperimenter... (0)
Godt Humør (0)
Den britiske stjernesolist Elton John leverede sammen med sit band et langt, solidt show i Forum med masser af gamle hits. Det trak ned, at hans vokal til tider blev for råbende.
Koncertanmeldelse: Elton John tog turen ned ad ”Goodbye Yellow Brick Road” i Aalborg. Der var skøn gulnet nostalgi og glimt af glemt guld.
Sir Elton John den ældre er ikke leveringsdygtig i krokodille-rock eller Nikita-pop, men hans nye album er værdigt og velspillet.
Klaverbokseren Elton John er ”still standing”. I Skive blev det både til professionel rutine og oplivende overraskelser.
Solo var Elton John overvejende kedelig - hjælp fra slagtøj-filur gav for få stjernestunder.
Albummet med Elton John og Leon Russell er en af den slags, som man ret beset kunne undvære.
Veteranen Elton John kom, sad og sejrede i Jelling. Med rutine og rund showbiz-charme.
Elton John stiller op som hovednavn på Marokkos største festival. Konservative islamiske kræfter har forsøgt at forhindre hans deltagelse.
Det egyptiske musikforbund har aflyst Elton Johns koncert i landet senere på måneden. Årsagen skal findes i britiske popsangers kontroversielle udtalelser om religion.
Elton Johns ”The Red Piano”-turné genopliver de visuelle løjer fra 70’er-storhedstiden og fungerer som finmasket sikkerhedsnet under den hærdede entertainer.
Vi anbefaler
Loading...