Anmeldelse:
Anmeldelse: 2 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Chresten - Wanderlust | musik.guide.dk

Bondejokker på afveje

COUNTRY/ROCK
CHRESTEN:
WANDERLUST
Sony Music

B97608621Z.1_20140330181247_000+GO3BL3ST.3-0.jpg

”X Factor”-vinderen Chresten overrasker med andet nummer på debutalbummet. Den vemodigt slowmotion-slingrende blæserballade ”A Soul Without Shoes” er besnærende.

Men Chresten forsøger ellers at forene nutidig pop med sindig country, og det falder så konstrueret ud, at han sætter sig pladask mellem to malkestole. ”Exit Wounds” lyder inspireret af Becks genreblenderi, men det er mest noget rod uden retning. Produktionen bliver ligefrem desperat og skizofren i sangen med den selvafslørende titel ”It’s all About Nothing”.

Chrestens affekterede, US-nasale stil er et voldsomt irritationsmoment. Den electronica-kunstige ”Mind-Blowing” ender derfor som en sørgelig americana-parodi, der får den gamle Rednex-globalplage ”Cotton Eye Joe” til at fremstå som den rene countrykunst.

Sikker Shakira-scoringBlød pop og hårde ordBlues-bjørnen brølerStærk lyrisk rygdækning

Anmeldelse: Bon Iver: Bon Iver

27-06-2011: Justin Vernon alias Bon Iver forsøger med nyt album at finde vejen videre fra den succesfulde debut. Det står hurtigt klart, at han kun er et menneske. Læs artikel

Anmeldelse: The Decemberists: The King Is Dead

01-02-2011: Det 10 år gamle amerikanske band The Decemberists lufter på det nye (nærmest for) tilgængelige udspil en ubetinget begejstring for countryrock, folkemusik med violin og banjo og en alt for tydeligt aftegnet fascination af R.E.M.'s mest popmelodiøse sider. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...