Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
L.O.C.: Libertiner | musik.guide.dk

L.O.C.: Libertiner

Alfa-rapper L.O.C. sætter genrerekord i bitterhed på ”Libertiner”, der udspilles dybt inde i en skideriks macho-bevidsthed.

L.O.C.:

LIBERTINER

EMI Music

UDKOMMER I DAG

Fyren mæsker sig i sort livslede og forskruet passion med knirkende tømmermænd: »At ligge med mig giver ikke vinger i mellemgulvet/allerhøjst en ryg der er gennemhullet«.

Albummet er ætsende kompromisløst - lige undtaget den påklistrede party-finale ”Momentet”, der forceret antyder en udvej fra livets svinesti - og meget er hørt før fra den sammenbidte aarhusianer. Der genbruges temaer om kendis-kvaler og klam destruktions-længsel (»jeg burde fortære dig råt/tage en bid af dit skød«).

L.O.C. erklærede for flere år siden, at han ikke gad druk og evige byture, så er ”Libertiner” blot et dæmonisk digt med elegante referencer til f.eks. Baudelaire og Sort Sol?

Uanset det forbliver L.O.C. en fraserings-konge med lyrisk overlegenhed, og musikalsk funkler en række electronica-tunge skæringer på ”Libertiner”.

Houmøller

Anmeldelse af L.O.C. - Sakrilegium

03-02-2014: Rapperen Liam O’Connor er kongen i et univers spækket med sex, mørke og selvhad. Desværre er der bare ikke så pokkers meget plads til fornyelse i hans kongedømme. Læs artikel

Anmeldelse: L.O.C. (Roskilde Festival)

04-07-2011: En stribe internationale navne har vaklet på Orange Scene i år. Men den danske enfant terrible L.O.C. styrede igen Roskildes midtpunkt med infam veldrejet rap og seje gæster. Læs artikel

Nyhed: L.O.C klar med nyt album

14-01-2011: Den århusianske rapper Liam O'Connor er klar med sit femte soloudspil. Læs artikel

Anmeldelse: The Game: LAX

05-09-2008: Den amerikanske rapper The Game imponerer med et hæsblæsende og stjernespækket tredje album. Pladen debuterede på den amerikanske albumhitlistes andenplads.

Læs artikel

Anmeldelse af Benal - Nu

29-01-2016: Ucensureret maskulin forvirring fra uforudsigelige Benal. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...