Anmeldelse:
Anmeldelse: 3 out of 6
Find mere om:
Tue West: Lige ved og næsten | musik.guide.dk

Tue West: Lige ved og næsten

<p> Hvorfor være ombejlet popstjerne, når man kan være vedkommende singer/songwriter? </p>

Tue West

Lige ved og næsten

EMI

Det er næsten ikke til at fatte, at det er lige ved at være syv år siden, Tue West erobrede pigehjerterne med "Hun er fri" og "En sang om kærlighed". Og at vi allerede er nået til album nummer fire fra den lyshårede og blåøjede nordsjællænder, som i øvrigt længe har boet på Østerbro i København.

Musikken er blevet mere raffineret - og tilsvarende mindre enkel. Uden at være blevet ligefrem avanceret. Klangene har bare fået flere facetter. Og ordene er tættere på at falde over hinanden.

Hans sungne historier er nærmest lange forklaringer, sympatiske, uden krumspring, afslappede og alvorlige. Hvilende i sig selv. "Sanne tog til Jylland", "Det er jeg ikke til", "Stik mig en sandhed".

Tue West, der engang måske lidt ufrivilligt var ved at blive popstjerne, nærmer sig nok sit egentlige mål - at være en troubadour, som favner bredt. Som kan spille for et tilstrækkeligt stort publikum til at kunne leve af det og i ny og næ udsende en plade, som er vedkommende nok til at tjene sig selv ind.

Anmeldelse af Marie Key - Tænker du vi danser

01-02-2015: Marie Key knækker ikke under voldsomt præstationspres. Men hun giver køb på sit excentriske særpræg. Læs artikel

Anmeldelse: Lise Westzynthius: Tæt på en kold favn

05-03-2012: Lise Westzynthius er overbevisende i sin omgang med det danske sprog. Desværre ødelægger hun den samlede oplevelse ved at placere et nummer med Sebastian midtvejs på albummet. Læs artikel

Anmeldelse: Niels Skousen: Lyt til din coach

29-03-2010: Den erfarne sanger og sangskriver magter på sit nye, stærke album "Lyt til din coach" at betragte verden på afstand og bringe lytterne tæt på med præcise, poetiske tekster.

Læs artikel

Anmeldelse: Joanna Newsom: Have One On Me; Ellie Goulding: Lights; Marina & The Diamonds: The Family Jewels

10-03-2010: Joanna Newsom løfter sig med nyt opus højt over det meste af tidens poplyd. To britiske håb formår ikke at imponere.

Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...