Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Treefight for Sunlight - Pizza | musik.guide.dk

Mindre solskin på skovbunden

ELECTROPOP
Treefight for Sunlight
Pizza
Tambourhinoceros

B97619429Z.1_20140406183916_000+GGOBR54U.2-0.jpg

På den nordjyske kvartets debut i 2010 hed førstesinglen ”Facing the Sun”. På opfølgeren hedder den ”Come Closer”. Det opsummerer ganske fint udviklingen. Hvor det første album var en solbeskinnet omgang lettere skæve popperler, får træerne denne gang lov at kæmpe deres egen kamp for sollys. I stedet fokuserer bandet mere på skovbundens nære liv. Der hvor svampe og andet godt gror.

Der er skruet godt op for psykedelikatesserne, hvilket resulterer i en række eventyrlystne numre, hvor analoge og digitale elementer sammenblandes og kastes op i luften som musikalsk konfetti. På et nummer som ”Somewhere in the Future” fungerer det fuldblodsfantastisk, men ofte går der lidt for meget udsyret legestue i den. I al fald hvis ambitionen er at have samme appel som debuten. Lidt ærgerligt, for bandet har potentiale til at nå solen, hvis det vil.

Anmeldelse af Karl Bartos - Off The Record

31-05-2013: Eks-medlem af Kraftwerk vækker fortiden lidt til live. Læs artikel

Anmeldelse: Depeche Mode: Remixes 2: 81-11

19-06-2011: Der er masser af gode rekreationer af Depeche Modes numre på tredobbelt remiks-cd. Danske Trentemøllers bidrag gør sig godt i det fornemme selskab. Læs artikel

Anmeldelse af Giana Factory - Lemon Factory

02-06-2014: Giana Factory veksler mellem at være køligt tiltrækkende og tomt poserende. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...