Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Depeche Mode
Nephew (1)
4 Guys From T... (0)
50 Cent (0)
A Camp (0)
A Friend in L... (0)
A Kid Hereafter (0)
  Genre
Pop
Rock (4)
Barok (0)
Blues (0)
Country (0)
Ensemble (0)
  Stemning
Energisk (4)
Alvorlig (0)
Dansemusik (0)
Nyt lunkent alibi-materiale saboterede ikke begejstringen, da Depeche Mode gav elektrisk pop-stød til 14.000 tilskuere i Herning.
Pop: Depeche Mode er gavmild med musikken på timelangt nyt album, der dog ikke kan matche de bedste plader, som 2013 indtil nu har budt på.
Der er masser af gode rekreationer af Depeche Modes numre på tredobbelt remiks-cd. Danske Trentemøllers bidrag gør sig godt i det fornemme selskab.
Der var lagt op til noget særligt i Horsens. Det blev kun til en almindelig koncert med Depeche Mode.
Britiske Depeche Mode havde det svært i hjemlandet i 1980’erne, men tirsdag blev bandet hyldet af mere end 20.000 fans i London.
Nephew går rundt i Depeche Modes sko, men kan de fylde dem ud? JP Århus tog på Train og videre til Bremen for at finde svaret.
Forsanger Dave Gahan har været igennem et alvorligt sygdomsforløb. Han viste dog storform, da Depeche Mode genoptog sin verdensturné.
Fans har i ugens løb måttet kæmpe for at sikre sig en særlig luksusudgave af Depeche Modes nye album, ”Sounds of the Universe”. Og den er værd at investere i.
Den hårdt prøvede synthpopfabrik Depeche Mode matcher med sit nye album den store mørke lyd fra begyndelsen af 1990'erne.
Vi anbefaler
Loading...