Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
Outlandish: Warrior//Worrier | musik.guide.dk

Outlandish: Warrior//Worrier

Outlandish har andel i at dansk musik styrer hjemmemarkedet, for gruppen holder et konstant højt niveau, hvilket også har sikret trioen international bevågenhed.

OUTLANDISH

WARRIOR//WORRIER

A:larm Music

Outlandish lagde afstand til gamle dages sammenbidte agit-hiphop på den sympatiske 2009-forgænger, og også femte album stråler af bredt favnende og gode pop-vibrationer.

Det tilbagelænede titelnummer er bittersød, piano-smuttende Coldplay-hiphop, som søger fredelig sameksistens med tilværelsens konstante kampe og udfordringer.

Hvis anstrengelserne også omfatter sangskrivning, skjuler Outlandish det godt, for det nye udspil glider flow-friktionsløst afsted med et imponerende opbud af klæbende refræner, som i hip-pop-træfferne ”Gypsy Cab” og ”Better Days”.

”Warrior//Worrier” er et klangligt wellness-ophold, men det signalerer også mere kommerciel konsolidering end kunstnerisk videreudvikling.

Houmøller

Anmeldelse: Outlandish: Sound of a Rebel

11-05-2009: Nyforelsket Outlandish skruer op for melodierne og ned for det sammenbidt politiske på trioens sommerlige nye album. Det lyder som et hit.

Læs artikel

Anmeldelse af Nicki Minaj - The Pinkprint

05-01-2015: Nicki Minaj er blevet verdensberømt for sin bagdel. Men hun kan også noget som hovedperson på et album. Læs artikel

Anmeldelse af Nik & Jay - United

28-10-2013: Nik & Jay bekender sig til venstrehånds-indsats på et album, der ikke har et strejf af moden nytænkning. Læs artikel

Anmeldelse af Oh Land - Earth Sick

09-11-2014: Efter pladeudgivelser på store selskaber og med kendte producere viser Oh Land, at hun kan gøre det hele selv. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...