Find mere om:
Nyhed: Sony udgiver Jacksons ukendte sange | musik.guide.dk

Nyhed: Sony udgiver Jacksons ukendte sange

Michael Jackson gemte på sin harddisk en lang række sange, som aldrig tidligere er udgivet.

10 sange med popstjerne Michael Jackson, der aldrig tidligere er udgivet, kommer på hylderne til november, oplyser magasinet Rolling Stone.

Jackson døde af hjertestop i juni sidste år. Hans familie er kommet overens med Sony Music om at frigive de ukendte numre.

Rolling Stone skriver, at Jackson på sin harddisk havde mange numre, som aldrig er hørt af andre. Mange af dem stammer fra hans musikalske storhedstid i 1980'erne.

Flere udgivelser de kommende år

Det skal dreje sig om flere end 100 færdiggjorte musiknumre, heriblandt nogle han gjorde i samarbejde med kunstnere som Akon, Will.i.am og Ne-Yo.

- Der er et par sange, vi indspillede til albummet Bad, som vi måtte skære fra, men som er helt ovenud, siger Michael Jacksons manager, Frank DiLeo.

Der er lagt op til, at Sony Music over de kommende år vil udgive endnu flere af de ukendte numre sammen med genudgivelser af Jacksons øvrige album.

Ritzau

Anmeldelse af Michael Jackson - Xcape. Deluxe Edition

09-05-2014: Popkongen: Det nye Michael Jackson-album, der består af otte numre, som bygger videre på gamle indspilninger, byder på en troværdig kvalitet og høj underholdningsværdi. Læs artikel

Anmeldelse: Michael Jackson: Michael

09-12-2010: Trods lyspunkter viser "Michael", at Jackson de sidste år af sit liv ikke fandt nye udtryksmåder. Læs artikel

Nyhed: Michael Jackson flirtede med døden

25-06-2010: I dag er det et år siden, at King of Pop døde. I året, der er gået, er der kommet mere og mere klarhed over de sidste dage af hans liv.

Læs artikel

Nyhed: Popkongen omsætter for milliarder

22-06-2010: Et års tid efter Michael Jacksons død bliver regnskabet gjort op. Omsætningen har været massiv. Men der er store regninger at betale.

Læs artikel

Nyhed: Planer om gigantisk Jackson-museum

03-06-2010: Planerne om et museum over popikonet til 1,3 mia. kr. bliver måske realiseret allerede næste år.

Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...