Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Meghan Trainor - Title | musik.guide.dk

Tyggegummipop med bid i

Ungt hitfænomen lever på gamle dyder.

SOUL/POP
MEGHAN TRAINOR
TITLE
Sony Music

CD cover.png

Var man musikstorforbruger som teenager i 1950’erne og 1960’erne, må det være spøjst at lytte til en del af nutidens retro-glade pop.

Den 21-årige Meghan Trainors doo-wop-sang ”Dear Future Husband” ville ikke have fremmedgjort nogen på en trendy mælkebar i 1960’erne. Nummeret er smittende kulørt med susende, sensuelle vokalharmonier, kontante blæserskub og en uforpligtende opremsning af muntre råd til den kommende ægtemand.

En anden sang har placeret Trainor på pop-toppen, men også her er der gammeldags vibrationer på spil. ”All About That Bass” hylder kvinder med kurver med en fiks og fængende hybrid af hiphop, soul og hyggelig akustisk pop a la Bruno Mars. Sangen er et kæmpehit, og Adele kan græde hele vejen til øvelokalet over, at hun eller hendes selskab sagde nej tak til nummeret.

Skamridning af tema

Trainor er trods sin unge alder en produktiv sangskriver for andre, og hun udgav tre album, før hun blev tilknyttet et multinationalt selskab. Den amerikanske singer/songwriter har også sikret sig mod en skæbne som one-hit wonder med endnu en træffer, den rap-soulede ”Lips are Movin’”, og ”Title” kan være leveringsdygtig i flere hits. Bl.a. tudeballaden ”Like I'm Gonna Lose You” med John Legend og den melodisk selvkørende sjæler ”3am”.

Meghan Trainor er endnu lyrisk umoden og skamrider temaet om at acceptere sig selv, som man er, og albummet er ikke uden gennemsnitligt fyld. Men hun har pågående charme, attitude og varieret musikalsk opdragelse, hvilket burde sikre hende en stabil karriere – uden den lodrette nedtur, der har ramt beslægtede sangerinder som Duffy.

Nyhed: Tom Jones er fornærmet over trussekast

31-07-2010: Trussetyven Tom Jones appellerer til sine kvindelige fans om at stoppe med at smide trusser på scenen.

Læs artikel

Anmeldelse: Nina Simone: To Be Free - The Nina Simone Story (bokssæt)

02-01-2009: Den afdøde sangerinde Nina Simone hyldes med et bokssæt, der viser hende som både pop-, blues- og soulsanger og en politisk skikkelse.

Læs artikel

Anmeldelse af Anne Dorte Michelsen - De voksnes rækker

29-10-2015: Anne Dorte Michelsen går på ordsiden hårdt til omgivelserne og sig selv. Læs artikel

Anmeldelse af Texas - Texas 25

16-02-2015: Cirklen er fuldendt, for Texas er tilbage ved udgangspunktet som værende aldeles umoderne. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...