Anmeldelse:
Anmeldelse: 3 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Matthew E. White - Fresh Blood | musik.guide.dk

Band haves, men ny sanger ønskes

Matthew E. White er hovedperson, men det er korsangerne, blæserne og strygerne omkring ham, der overbeviser.

Pop
Matthew E. White
Fresh Blood
Spacebomb/Domino

Da amerikaneren Matthew E. White for et par år siden udgav sit debutalbum, var der mange, som så ham som en ny frisk blodtransfusion for pladebranchen. Han dyrkede store gennemførte arrangementer og hyldede på den måde populærmusikkens glansperiode. Det var dengang, da studier og pladeselskaber mere eller mindre fast havde tilknyttet en række dygtige sangskrivere, producere, teknikere, instrumentalister og korsangere.

5246d582.jpg

Matthew E. White viste på debutpladen også et talent for at kreere numre, der formåede at fange opmærksomheden på en anden måde end det simple pophit. Der var mere troværdighed og større personlighed, så det blev mere spændende og underholdende at lytte til.

Ingen dygtig sanger

Desværre leverede Matthew E. White ikke en vokal, som kunne matche de øvrige ambitioner. Han havde for få vokale kræfter, hvilket blev udstillet, da han i 2013 stillede op på Roskilde Festival.

Det var flere gange svært at høre hans sang. Det skyldtes nogle gange tekniske problemer, men det handlede også om, at han ikke var en stor sanger.

Det er Matthew E. White heller ikke på sit nye album. Selv om det har titlen ”Fresh Blood”, opsøger det den samme stil som sidst: Der er blevet arbejdet godt og grundigt med arrangementerne og produktionerne, og der er gode mandskabspræstationer. F.eks. er det en nydelse at opleve koret på ”Fruit Trees” og strygerne på ”Holy Moly”. Men Whites stilfærdige, småkedelige sangforedrag er ikke længere en overraskelse og over et helt album ikke nogen magi for musikken. I dette tilfælde giver begrænsningens kunst ikke god mening.

Anmeldelse af Lana Del Rey - Honeymoon

23-09-2015: Lana Del Rey opsøger Californiens sol og skyggesider på spændende nyt album. Læs artikel

Anmeldelse af Madonna - Rebel Heart

08-03-2015: Madonna beviser med sit nye album, at hun ikke vil stå i skyggen af de unge stjerner. ”Rebel Heart” er en blanding af aggressive dansenumre og velskabte popballader. Læs artikel

Anmeldelse af Lars H.U.G - 10 sekunders stilhed

03-11-2014: Lars H.U.G. er på prægtig comeback-kurs. Så spænder han ben for sig selv. Læs artikel

Anmeldelse af Ginman/Eivør - The Color of Dark

15-09-2014: Filmisk drama med Ginman/Eivør, negle-bidende alvor med The White Album og optræk til voksenadfærd fra Joey Moe. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...