Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Kwabs - Love + War | musik.guide.dk

Ung sanger kan mere, end hit viser

Britiske Kwabs’ debutalbum afslører, at han er langt mere end hittet ”Walk”.

Pop
Kwabs
Love + War
Atlantic Records

12574-kwabs_600x.jpg

Den 25-årige Kwabena Sarkodee Adjepong har med optrædener i talentshows, turnéer og udgivelse af flere ep’er – minialbum – fået skabt et efterhånden solidt grundlag for en karriere som solist.

Hans kunstnernavn er Kwabs, og det var med populære fortolkninger af numre af den poppede soulsanger og sangskriver Corinne Bailey Rae og den innovative elektroniske musiker James Blake, at briten fik hul igennem til både musikbranchefolk og publikum.

Mørk og vemodig stemme

Han har en mørk og vemodig stemme med masser af kræfter, og han opsøger på sit debutalbum både den moderne og den mere traditionelle soul samt gospel og den lidt introverte elektroniske musikstil, som f.eks. James Blake og Sohn, som spiller en rolle på pladen, har lagt navn til.

”Perfect Ruin” er en flot arrangeret og produceret kærlighedsballade, og der er også noget storslået og storartet over ”Forgiven”, der løftes af en særegen og tydeligvis manipuleret koroplevelse – det lyder, som om studiet har været proppet med korsangere, og det har vist ikke været tilfældet i virkeligheden. Dermed også sagt, at Kwabs på trods af sit naturtalent som vokalist ikke er bange for at dyrke indspilningsstudiets mest moderne hjælpemidler.

Lidt misvisende hit

En lækker tilbagelænet stil præger ”Layback”, mens man kommer til at tænke på den dobbelt så gamle Rick Astley på ”Make You Mine”.

Kwabs’ mest kendte nummer ”Walk” er også en del af albummet. Men dette hits bombastiske stil er faktisk lidt misvisende for, hvad det store britiske talent kan, vil og tør.

Anmeldelse af Lana Del Rey - Honeymoon

23-09-2015: Lana Del Rey opsøger Californiens sol og skyggesider på spændende nyt album. Læs artikel

Anmeldelse af Ane Brun - When I’m Free

04-09-2015: Den norske sangerinde Ane Brun viser sit værd med nyt gennemarbejdet album. Læs artikel

Anmeldelse af U2 - Songs of Innocence

10-09-2014: U2 forærer nyt album væk via iTunes. Musikken er god. Tilgængeligheden er dårlig. Læs artikel

Anmeldelse af Nina Persson - Animal Heart

28-01-2014: Nina Persson gør stille comeback med original komfort-pop. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...