Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Ellie Goulding - Delirium | musik.guide.dk

Popstjerne vil have mere succes

Ellie Goulding har masser af iørefaldende sange med på sit nye – og for lange – album.

Pop
Ellie Goulding
Delirium
Polydor

Den succesrige popsangerinde Ellie Goulding går med sit nye album efter at tage et stort skridt imod endnu mere berømmelse.

Med mange af tidens mest eftertragtede producere omkring sig går den 28-årige britiske solist benhårdt efter at kreere et opus spækket med popsange, som kan leve deres eget liv i radioen, på diskoteker og streamingtjenester. Samtidig forsøger hun at skabe et samlet værk med en intro og 16 numre. På deluxe-udgaven får man sågar seks bonusnumre og i alt 78 minutters musik. Det er der ikke kvalitet til. Til gengæld er Ellie Goulding kommet så højt op i musikhierarkiet, at hun ikke blot får chancen for at arbejde sammen med nogle af de mest eftertragtede producere – Max Martin, Ilya Salmanzadeh, Greg Kurstin, Ryan Tedder, Klas Åhlund, Peter Svensson m.v. Hun får også deres fulde opmærksomhed og noget af deres bedste materiale.

Inspireret af The Police

Den iørefaldende og storladne ”Love Me Like You Do” er allerede kendt pensum, da den var på lydsporet til ”Fifty Shades Of Grey”. Mens den ligger lunt midt på pladen, har Ellie Goulding forinden været på spil med det hyperenergiske dansenummer ”Something In The Way You Move” og ”On My Mind” med en indledning, der er inspireret af The Polices ”Message In A Bottle”. Andre blikfang er ”Codes”, ”Devotion”, ”Keep On Dancin’” og ”Don’t Need Nobody”.

Der er stadig noget naivt over Gouldings sangforedrag, og derfor vil hun fortsat skulle slås for kunstnerisk anerkendelse. Men med sin nye plade stiller hun til gengæld med flere sange, som mange kolleger vil misunde hende.

Anmeldelse af Future Islands - Singles

24-03-2014: Future Islands fra Baltimore virker til at være klar til at få en masse succes. Læs artikel

Anmeldelse af Elton John - The Diving Board

20-09-2013: Sir Elton John den ældre er ikke leveringsdygtig i krokodille-rock eller Nikita-pop, men hans nye album er værdigt og velspillet. Læs artikel

Anmeldelse af White Lies - Big TV

16-08-2013: Det hitsultne London-band White Lies genfinder melodien. Læs artikel

Anmeldelse af Stoffer & Maskinen - Astronaut

04-02-2013: Nu skal det være! Når man lytter til ”Astronaut”, blinker hitlisteambitionerne én i møde som en neon-kæk Las Vegas-facade. Læs artikel

Anmeldelse af Prince - HitnRun

08-01-2016: Prince har alt for travlt med at udgive ny musik. Der mangler kvalitetskontrol. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...