Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Dicte - Perfume | musik.guide.dk

Anmeldelse af Dicte - Perfume

Dicte kan være både sårbar og sexet på sit nye album, der følges op af en turné.

Pop
Dicte
Perfume
Art People

Dicte Westergaard Madsen eller blot Dicte var en af få medvirkende i teaterkoncerten ”Imagine”, der gjorde en forskel. Hun formåede med knivskarp diva-attitude og personligt mod at fortolke John Lennons materiale, mens mange af de andre på anstrengende vis ”skuespillede” sig igennem berømthedens sange.

Personlighed har været Dictes styrke og svaghed siden begyndelsen af karrieren. Hun har altid kunnet levere et cool sangforedrag, mens valg af stil og samarbejdspartnere ikke altid har givet lige god mening.

På ”Stronger”, der er fjerde sang på det nye album, slår hun gækken løs og virker let tilgængelig og groovy i et arrangement, der kunne kaldes dansk soul.

Sårbar og sexet

Endnu stærkere står balladen ”Don’t Wanna Lie”, der bæres af Morten Bucholtz’ piano og Jane Clarks violin. Dicte veksler i sit sangforedrag mellem at være sårbar og sexet, og få andre herhjemme kunne på troværdig facon gøre hende den kunst efter.

Hun fortsætter lidt i samme stil på ”All I Want Is You”. Det ene moment virker hun afvisende, mens hun i næste øjeblik åbner sig på en nærmest omfavnende måde.

En fin blå stemning præger ”When You Bite”, mens den storladne ambition på ”Your Love Is Killing Me” aldrig for alvor lykkes. Til gengæld virker lystigheden på den sax-prægede ”Let’s Sin”, og hendes listige færden i triphop-stemningen på ”Out Of My Head” ville ikke ret mange andre sangerinder slippe godt fra.

Sidst i februar tager Dicte på turné med de nye sange. Hun fortjener at blive budt varmt velkommen.

Anmeldelse af Björk - Vulnicura Strings

11-12-2015: Islands popikon Björk genskaber sit album ”Vulnicura” med fokus på strygerne. Læs artikel

Anmeldelse af Rasmus Seebach - Verden ka’ vente

06-11-2015: Rasmus Seebach synger om stort set alle sider af kærligheden på sit nye album. Læs artikel

Anmeldelse af Melanie de Biasio - No Deal

24-03-2014: Melanie De Biasio imponerer på det jazzprægede album ”No Deal”. Læs artikel

Anmeldelse: Norah Jones: Little Broken Hearts

28-04-2012: Norah Jones fortæller med sine nye personlige sange om et forhold, der endte med at gå i stykker.Den populære amerikanske sangerinde har kreeret albummet i tæt samarbejde med den dygtige producer Brian Burton. Læs artikel

Anmeldelse: Rufus Wainwright: Out Of The Game; Rufus Wainwright (Falconer Salen)

24-04-2012: Rufus Wainwrights nye album er en skuffelse. I Falconer Salen virkede han mest overbevisende med sine gamle numre Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...