Anmeldelse:
Anmeldelse: 3 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Barbara Moleko - Bapsz | musik.guide.dk

Halvvejs til poptoppen

Uanstrengt album til den varme årstid med Barbara Moleko – lige indtil de gode melodier slipper op.

POP/DISkO
BARBARA MOLEKO
BAPSZ
Sony Music

barbara-moleko-2015-bapsz-compact-disc.jpg

Pixibog-udgaven af Barbara Molekos biografi tager sig således ud: Opvokset i Mozambique, Sydafrika og Vanløse. Sangerinden udgav sit debutalbum i 2012, men hun blev først landskendt, da hun var med i det populære tv-program ”Toppen af poppen”. Her gav hun børnefavoritten ”Indianer” af Tøsedrengene, og hendes originale fortolkning blev et gedigent hit.

Nu skal popsuccesen cementeres, og den 29-årige sangerinde får opbakning af en stribe sangskrivere, komponister og producere på ”Bapsz”. Titlen refererer til Molekos kælenavn og anslår albummets uformelle atmosfære af frejdig pop.

Mild ”hater”

Man kan danse til en del, og det er godt, for der er ingen væsentlige overraskelser i de banale tekster, der præsenteres under sigende titler som ”Tag min hånd”, ”Danse til solen står op” og ”Gør mig lykkelig”. Den sidste er dog mundret og melodisk besnærende – og allerede en radiofavorit. ”Ind og ud” har charmerende vibrationer og godt nyt til årstiden – et nummer, der er ligeud ad dansegulvet med fjederblød diskopuls og blæser-blafrende vind i ryggen. Hiphop-poppen i ”Hater” er mindre kantet end titlen, og den nuttet-romantiske ”1+1” (bl.a. kreeret af Anders Christensen fra Panamah) kan sagtens blive et sommerhit.

”Bapsz” taber dog langsomt pusten, og de svageste sange er lige efter branche-bogen gemt til sidst på albummet.

Anmeldelse af Rasmus Seebach - Dokken, Esbjerg

13-02-2016: Rasmus Seebach leverede syng med-folkefest uden det store show-spræl. Læs artikel

Anmeldelse af Mariah Carey - Me. I am Mariah...The Elusive Chanteuse

26-05-2014: Mariah Carey kan stadig synge og charmere. Men det nye album mangler materiale, der for alvor gør en forskel. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...