Find mere om:
Pakkeløsning i Silkeborg | musik.guide.dk

Pakkeløsning i Silkeborg

<p> Hal Ketchum, Becky Hobbs og Stonewall Jackson er hovedattraktionen på årets countryfestival. </p>

Det blev en pakkeløsning i Silkeborg, efter at årets countryfestival i den anden weekend i august blev ramt af afbud fra det planlagte hovednavn, Mark Chesnutt.

Og i pakken på tre kunstnere finder man sanger, sangskriver og trommeslager Hal Ketchum, kendt for numre som ”Past The Point Of Rescue” og ”Small Town Saturday Night”.

Han slog igennem med sin debut-cd i begyndelsen af 1990’erne og var noget af det mest hotte på den amerikanske countryscene i de følgende år. Selv om succesen har aftaget, er han fortsat et eftertragtet navn.

Populær i radioen

I alt er han nået op på 15 Top 10-hits og har solgt over fire mio. album. Dertil kommer, at mange andre kunstnere har indspillet hans numre. Fem af hans numre er blevet hædret, fordi de er blevet spillet en million gange i radioen.

Han er desuden et agtet medlem af Grand Ole Opry og er af og til vært på det kendte tv-show i USA, ”Opry Live”.

På toppen i 1959

I Silkeborg fredag den 8. august deler han et par timers optræden med humørbomben på piano, Becky Hobbs, en skattet gæst i Silkeborg, og Stonewall Jackson, der strøg til tops på hitlisterne i 1959 med ”Life To Go” og derefter med sin egen, senere udnævnte klassiker ”Waterloo”, der blev nummer 1 både på country- og poplisten.

Det blev til flere hitlistetoppere, og han er kendt i USA for sine mange koncerter rundt om i landet og for at være mangeårigt medlem af The Grand Ole Opry.

Koncerten fredag aften er topnummeret, men der bydes på i alt 23 timers countrymusik i løbet af weekenden i Silkeborg. Lørdag aften sluttes der af med Gail Davies fra USA og siden Night Hawk fra Tyskland, mens afslutningen søndag eftermiddag er lagt i hænderne på European Highwaymen fra Norge og til slut Brian Sklar fra Canada.

SCC FESTIVAL

Scandinavian Country Clubs Festival foregår i Indelukket i Silkeborg den 8.-10. august.

Der kan læses mere om programmet på:

www.sccdk.com

Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...