Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Genre
Rock (28)
Rap (9)
Pop (5)
Jazz (2)
Country (1)
Soul (1)
  Stemning
Provokerende
Vælg stemning
close
Buika skiftede mellem provokerende, forførerisk, øm, rasende, brændende og frygtsom – ofte i samme verslinje! Og publikum var med, selv i denne »flamenco-egnede« sal, hinsides al intimitet.
Det legendariske band Pixies var for optaget af at terpe et stort pensum af rocksange.
Lil Wayne var meget optaget af at gejle stemningen op, hylde publikum – og sig selv. Den amerikanske hiphopstjerne skulle have brugt mere energi på at rappe godt.
Macklemore er blevet en stjerne på at rappe om genbrugstøj og homorettigheder. Tirsdag aften glemte han bare lidt for ofte at rappe.
Et tætpakket Forum blev trakteret med det bedste torden- og lynilds-repertoire fra Rammstein.
Foran en dampende sufflørkasse indledte Malk de Koijn sit comeback sløvt men endte med at spille sig helt tilbage til fratidens glade dage.
Det saunavarme telt var proppet, længe før koncerten var gået i gang. Hiphopkollektivet OFWGKTA kunne dog ikke leve op til de opskruede forventninger.
Festindpiskeren M.I.A. er bristefærdig af cool energi. Bare hun havde nogle flere gode sange.
Korn er for længst færdig med at opfinde den dybe metal-tallerken. Men gruppen hev sig selv og publikum op ved Copenhell-festivalen fredag.
My Chemical Romance har refræner og rock-rasende energi til at udfordre Muse. Men noget tyder snarere på, at My Chemical Romances fans siver.
Vi anbefaler
Loading...