Find mere om:
De kom, de spillede og de floppede | musik.guide.dk

De kom, de spillede og de floppede

<p> Legendarisk rockband var aftenens overraskelse, men endte med at rydde butikken. </p>

Guns N’ Roses gik fredag aften på scenen for at give deres første koncert i USA efter i november 2008 at have udgivet albummet ”Chinese Democracy”, som havde været 14 år undervejs og skuffede adskillige anmeldere.

Op til udgivelsen blev albummet brugt til at fremstille sangeren Axl Rose, der er bandets eneste originalmedlem, som en bitter mand med præstationsangst og uden den gnist, som kendetegnede Guns N’ Roses storhedstid i 1980’erne.

Ifølge den engelske avis The Guardian er den skildring ikke helt misvisende, da bandet, der var aftenens overraskelse til et afterparty i New York for modeikonet L'Uomo Vogue, endte med at spille for en halvtom modebutik, som i aftenens anledning var omdannet til en fashionabel natklub.

Kendisser ventede i timevis

Gæstelisten var lang og stjernedrysset med filmstjerner som Kevin Bacon og supermodeller som Rachel Hunter, og de celebre gæster ventede i timevis på, at Axl Rose og co. indtog scenen.

Koncerten skuffede dog adskillige af de fremmødte stjerner, som valgte at udvandre inden de sidste riff og de sidste toner fra Guns N’ Roses.

Og det var på trods af, at bandet kun spillede fire numre fra ”Chinese Democracy” og i stedet gravede dybt i bagkataloget ved at spille legendariske hits som ”Paradise City” og ”Sweet Child O' Mine” fra albummet ”Appetite for Destruction” fra 1987.

Axl Rose holdt hovedet højt

Axl Rose lod sig dog tilsyneladende ikke mærke af det store mandefald blandt publikum.

”Det her er den fucking bedste koncert på hele vores turné,” råbte han ifølge The Guardian ud over den halvtomme forsamling, inden han sammen med resten af bandet takkede af.

Nyhed: Rock-krukker blamerede sig... igen

31-08-2010: Store forsinkelser, masser af brokkeri. Guns 'N Roses fremturer. Bliv nu voksne, siger kollega. Læs artikel

Anmeldelse: Guns N’ Roses (Gigantium, Aalborg)

15-06-2010: Den excentriske forsanger Axl Rose var scenens med afstand svageste led, da Guns N’ Roses gav koncert i Aalborgs Gigantium.

Læs artikel

Anmeldelse: Britney Spears (Malmø Arena, tirsdag aften)

12-10-2011: Britney Spears havde ikke ændret taktikken, da hun efter den hårdt kritiserede koncert i Herning stillede op på usikre dansefødder i Malmø. Læs artikel

Nyhed: Anmelderne slagter Britney-koncert

11-10-2011: Gumpetung, uden sangtalent og karisma. Dommen er hård over Britney Spears. Læs artikel

Anmeldelse: D-Day (Tønder Festival)

27-08-2011: Den store sangskriver fik sin velfortjente og til tider rørende hyldest på festivalen i marsklandet. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...