Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
David Bowie
4 Guys From T... (0)
50 Cent (0)
A Camp (0)
A Friend in L... (0)
A Kid Hereafter (0)
A Place To Bu... (0)
  Genre
Rock (7)
Pop (1)
Barok (0)
Blues (0)
Country (0)
Elektronisk (0)
Ensemble (0)
  Stemning
Energisk (2)
Alvorlig (0)
Dansemusik (0)
Godt Humør (0)
Melodiøs (0)
Musikikonet David Bowie udgav et nyt album den 8. januar og døde to dage senere.
Nyt album: Det britiske rockikon David Bowie viser på sit nye album både mod, nysgerrighed og vokalt overskud. Han tør stå ved, at han i bund og grund er popmusiker, og han lyder, som om han stadig har kræfterne til at tage på sin første turné i en årrække.
Anmeldelse: Et nyt bokssæt dokumenterer, hvordan David Bowie i et hæsblæsende tempo udgav fantastisk musik, oplevede idoldyrkelse og opnåede stjernestatus.
Rock: Den 67-årige David Bowies mest omfattende opsamlingsalbum i en årrække tegner et mangefarvet billede af en innovativ, frygtløs kunstner. Hans storhedstid var 1970-1983. En ny sang opsøger et jazzet terræn.
Den udvidede udgave af ”The Next Day” kan ikke affærdiges som udspekuleret. De nye numre er stærke, og et remiks af ”Love Is Lost” er genialt.
Rock: David Bowie demonstrerer med sit første studiealbum i 10 år, at han har kræfter, ideer og hitsange til at kunne gøre sig gældende på tidens musikmarked.
Genhør: David Bowie levede midt i 1970'erne angiveligt af kokain og mælk, og hans hjerne kørte på det vildeste overdrev. Alligevel formåede han at indspille et enestående album, der står som hans mest tidløse.
Den britiske stjernesolists nye livealbum er en lang udsøgt fornøjelse.
Vi anbefaler
Loading...