Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Bob Dylan
Coast (1)
The Band (1)
4 Guys From T... (0)
  Genre
Rock (17)
Folk (5)
Pop (3)
Barok (0)
Blues (0)
Country (0)
  Stemning
Poetisk (5)
Oldies (1)
Alvorlig (0)
Dansemusik (0)
Energisk (0)
Anmeldelse: Et nyt bokssæt med Bob Dylan dokumenterer, hvordan sangene på tre albumklassikere blev til i løbet af 14 måneder i 1965-1966.
Den 74-årige Bob Dylan sang i Falconer Salen på Frederiksberg, så det var til at forstå, og han dyrkede sammen med sit stærke band det iørefaldende udtryk.
Pop: Den hæse vokal er væk, og Bob Dylan tager også en pause fra egne numre for at prøve kræfter med 10 sange, som Frank Sinatra engang gjorde krav på.
Bokssæt: Myten om Bob Dylan og The Bands ”The Basement Tapes” har siden 1967 levet i bedste velgående ved hjælp af ét officielt album, piratudgivelser og bøger. Nu udkommer det første officielle storværk om musikmødet. 138 indspilninger er samlet i et bokssæt. Her er der også masser af ord om, hvad ...
Koncertanmeldelse: Bob Dylan fortsætter med held relanceringen af sig selv. Men en stor del af publikum i Aarhus stod af undervejs.
Den berømte sangskriver stod for flere stærke momenter i Falconer Salen. Men der var også tidspunkter, da hyggen og den lidt for letbenede underholdning blev for dominerende.
Rock: Et nyt bokssæt med Bob Dylan kredser om hans musikliv fra 1969 til 1971. Det amerikanske ikon fås både alene ved et piano og i selskab med et stort orkester.
Der var masser af danskere til koncerten i Malmø med Bob Dylan og Mark Knopfler. Men der blev aldrig tale om nogen stor oplevelse.
Knopfler skabte struktur i Dylans sange under udsolgt topmøde i Herning. Men mange udvandrede.
Den store sangskriver fik sin velfortjente og til tider rørende hyldest på festivalen i marsklandet.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...