Find mere om:
Pladechef raser over Tom Jones | musik.guide.dk

Pladechef raser over Tom Jones

<p> Tom Jones' nye chef fra Island Records kalder den 70-åriges nye album &quot;en syg vittighed&quot;. </p>

Tom Jones skiftede fra EMI til Island Records i oktober sidste år, hvor han underskrev en millionkontrakt med selskabet.

Og her var forventningen tilsyneladende, at manden, der bl.a hittede med "Sex Bomb" og "Mama Told Me", ville lave mere af samme skuffe til sit næste album.

Men de tog fejl.

Kræver pengene tilbage

Den 70-årige sanger, der også går under navnet trussetyven, fordi hans aldrende kvindelige publikum, er kendt for at smide sine trusser op på scenen, har ifølge The Telegraph fundet tilbage til rødderne og salmerne på albummet "Praise & Blame".

Og det er en af direktørerne i Island Records, David Sharpe, absolut ikke tilfreds med. I en e-mail, som han skrev til en af sine kollegaer den 19. maj, kræver han, at albummet skrottes, eller at han får sine sine penge tilbage.

David Sharpe hørte ved et tilfælde nogle af sangene, da han hørte lyden af salmer fra kollegaens kontor og troede, at der var tale om julesange.

En syg vittighed?

"Min glæde ved salmerne stoppede brat, da det gik op for mig, at det var Tom Jones, som sang dem! Jeg har lige hørt albummet i sin fulde længde, og vil vide, om der er tale om en syg vittighed????," skriver Sharpe ifølge The Telegraph.

Tom Jones har ifølge avisen beskrevet sit kommende album som sit "Johnny Cash-album". Det består af bluessange og gospelnumre og er et forsøg på at vende tilbage til Jones' rødder som kulminesøn fra Wales.

Men David Sharpe er ikke overbevist.

Betalte for en Mercedes

"Så ærværdig og interessant som Toms historie er, er dette ikke, hvad vi blev enige om, eller hvad vi betalte for," skriver han.

Albummet forventes under alle omstændigheder at udkomme den 26. juli - også selv om David Sharpe ifølge The Telegraph siden har sagt, at han har betalt for en Mercedes, men fået en rustvogn.

Tom Jones gæstede senest Danmark i september sidste år. Dengang var det med det stærkt populære album "24 Hours", der undtagen to numre bestod af nye sange og havde bl.a. Bono og The Edge fra U2 som sangskrivere.

Anmeldelse: Tom Jones: Praise & Blame

26-07-2010: Tom Jones er aktuel med det album, som en pladeselskabschef har kaldt for en »syg joke«. Det er pladen bestemt ikke.

Læs artikel

Anmeldelse: Tom Jones (Store Vega, København)

25-11-2010: Trusse-regnen stilnede, da Tom Jones spillede i Store Vega. Sex-dyret var sat i bur. Gospel-brøleaben Jones var derimod på fri fod. Læs artikel

Nyhed: Tom Jones er fornærmet over trussekast

31-07-2010: Trussetyven Tom Jones appellerer til sine kvindelige fans om at stoppe med at smide trusser på scenen.

Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...