Anmeldelse:
Anmeldelse: 3 out of 6
Find mere om:
Mike Andersen: Mike Andersen | musik.guide.dk

Mike Andersen: Mike Andersen

Mike Andersen cementerer med sit fjerde fuldlængde-album positionen som en af landets mest overbevisende soul/blues-traditionalister.

Soul/Blues

Mike Andersen: Mike Andersen

NMS/VME

Den prikkende følsomme ballade ”Run As Fast As You Can” er så Kleenex-krævende, at den kan sende slinger gennem en trucker-karavane og få voksenradio-værter til at knække i stemmen.

Optempo-singlen ”You Don't Need Me” er på hitkurs med sprød guitarfigur, juhu-tøser og tilstrækkelig soul-inderlighed til at få Thomas Helmigs ansigt til at antage grønlige nuancer.

Men intensiteten er nedadgående på albummet - bl.a. med en forudsigelig cover af Harrisons ”Something” - og vi er så meget på retromuseum, at det kan være svært at skelne mellem Andersens egne eventyr, og hvornår forbilledernes spøgelseshånd dirigerer musik og sangskrivning. Mindre Marvin G. Mere Mike A.

Houmøller

Anmeldelse af Thorbjørn Risager & The Black Tornado - Too Many Roads

31-03-2014: Tårevædet indlevelse og toptrimmet professionalisme med danske Thorbjørn Risager. Læs artikel

Anmeldelse: Soulsavers: The Light the Dead See

12-06-2012: Det populære synthpopband Depeche Mode eksisterer formentlig kun i dag, fordi Dave Gahan har fået et større råderum end tidligere. Læs artikel

Anmeldelse: Tom Jones: Praise & Blame

26-07-2010: Tom Jones er aktuel med det album, som en pladeselskabschef har kaldt for en »syg joke«. Det er pladen bestemt ikke.

Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...