Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
Anmeldelse af Mike Andersen - Home | musik.guide.dk

Anmeldelse af Mike Andersen - Home

BLUES/SOUL
MIKE ANDERSEN:
HOME
Nordic Music Society

B971290656Z.1_20140824182318_000+G61F51LC.1-0.jpg

Den danske bluesmand Mike Andersen er en utrættelig førerhund på sit felt herhjemme og en sand live-attraktion i Norge. Han kan se tilbage på over 1.000 koncerter i eget navn, og nu følger hans femte fuldlængdealbum, som cementerer hans position som dybt professionel sangskriver og musikskaber. Vi får glatpoleret blues-soul med en gevaldigt fest-swingende outro på ”Water My Plants”, der med stilfærdig humor beskriver bagsiden af turnélivet. I den anden yderlighed skejer Andersen og band ud med kraftfuldt blæser-arrangement og prisværdigt beskidt guitar-klang i ”Nothing Happened”. Det soulede og melodifaste overflødighedshorn trutter energisk på det nye album. Men Andersen har sjældent mere på hjerte end dig-og-mig-kvababbelser, og hans blues har sine steder ekko af traditions-mekaniske stiløvelser.

 

Anmeldelse: Mike Andersen: Mike Andersen

26-05-2012: Mike Andersen cementerer med sit fjerde fuldlængde-album positionen som en af landets mest overbevisende soul/blues-traditionalister. Læs artikel

Anmeldelse: Tom Jones: Praise & Blame

26-07-2010: Tom Jones er aktuel med det album, som en pladeselskabschef har kaldt for en »syg joke«. Det er pladen bestemt ikke.

Læs artikel

Anmeldelse af Curtis Harding - Soul Power

19-01-2015: Curtis Harding er et nyt meget lovende navn inden for den bevidste soulmusik. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på musik.guide.dk
Loading...