Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
The Beatles
Eminem (1)
4 Guys From T... (0)
50 Cent (0)
A Camp (0)
A Friend in L... (0)
A Kid Hereafter (0)
  Genre
Rock (10)
Pop (3)
Barok (0)
Blues (0)
Country (0)
Elektronisk (0)
Ensemble (0)
  Stemning
Alvorlig (0)
Dansemusik (0)
Eksperimenter... (0)
Energisk (0)
Godt Humør (0)
Melankolsk (0)
Melodiøs (0)
Bokssæt: The Beatles er verdens bedste band. Når det gælder levende billeder, er den legendariske Liverpool-gruppe en blandet fornøjelse, dokumenterer en ny udgivelse. Men det er spændende og sjovt at være med på en kigger.
Bokssæt: The Beatles’ amerikanske pladeselskab praktiserede en særpræget udgivelsespolitik. Der blev set stort på, hvad der var udgivet af singler og album i Europa. Nu er de amerikanske album blevet samlet i et bokssæt.
En ny og næsten hemmelig The Beatles-udgivelse handler mest om at sikre rettigheder. De 59 sange er en blandet pose bolsjer for nørdede fans.
Rock: Ny spændende udgivelse dokumenterer The Beatles’ succesrige relation til mediekoncernen BBC.
Gruppen er en sællert på nettet på grund af markedsføring og en tilgængelighed, der også appellerer til nye fans.
Britisk musikmagasin fejrer 40-året for det sidste studiealbum med den berømte Liverpool-gruppe.
Fire musikere fra Liverpool og en rapper fra Detroit spiller hovedroller på den ultimative liste over årtiets mest succesrige popnavne.
Det bliver for første gang muligt at få alle album på ét USB-stik. Hvis man er heldig! Der bliver sat 30.000 stik til salg.
Det er en forrygende oplevelse at lytte sig igennem de mange timers digitale, remastererede udgaver af The Beatles' albumklassikere. Både mono- og stereobokssættet får seks stjerner.
Fans af Liverpool-gruppen får til september en opdateret lytteoplevelse, da bandets bagkatalog genudgives i digitalt remastererede udgaver.
Vi anbefaler
Loading...