Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Genre
Rock (242)
Pop (105)
Folk (36)
Solist (26)
Country (19)
Soul (16)
Vælg genre
close
  Stemning
Musikikonet David Bowie udgav et nyt album den 8. januar og døde to dage senere.
Den amerikanske solist Lucinda Williams demonstrerer høj klasse på sit nye album.
Nyt album: Det britiske rockikon David Bowie viser på sit nye album både mod, nysgerrighed og vokalt overskud. Han tør stå ved, at han i bund og grund er popmusiker, og han lyder, som om han stadig har kræfterne til at tage på sin første turné i en årrække.
Nyt udspil: Det britiske band Coldplay går poppens og dansemusikkens ærinde på det nye album, hvor en opløftende stemning huserer.
Lukas Graham overbeviste i Forum 10.000 gæster om, at han er tidens store hjemlige poporiginal.
I 1971 stillede Johnny Cash op til en tv-optagelse i Danmark.
Den 34-årige Father John Misty underholdt med sine tankevækkende og iørefaldende sange. Han var desuden til knæfald og sjov snak til den udsolgte koncert i København.
Bokssæt: The Beatles er verdens bedste band. Når det gælder levende billeder, er den legendariske Liverpool-gruppe en blandet fornøjelse, dokumenterer en ny udgivelse. Men det er spændende og sjovt at være med på en kigger.
Anmeldelse: Et nyt bokssæt med Bob Dylan dokumenterer, hvordan sangene på tre albumklassikere blev til i løbet af 14 måneder i 1965-1966.
Den 74-årige Bob Dylan sang i Falconer Salen på Frederiksberg, så det var til at forstå, og han dyrkede sammen med sit stærke band det iørefaldende udtryk.
Viser 1-10 af 459 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...