Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Genre
Rock (241)
Pop (105)
Folk (36)
Solist (26)
Country (18)
Soul (16)
Vælg genre
close
  Stemning
Nyt album: Det britiske rockikon David Bowie viser på sit nye album både mod, nysgerrighed og vokalt overskud. Han tør stå ved, at han i bund og grund er popmusiker, og han lyder, som om han stadig har kræfterne til at tage på sin første turné i en årrække.
Nyt udspil: Det britiske band Coldplay går poppens og dansemusikkens ærinde på det nye album, hvor en opløftende stemning huserer.
Lukas Graham overbeviste i Forum 10.000 gæster om, at han er tidens store hjemlige poporiginal.
I 1971 stillede Johnny Cash op til en tv-optagelse i Danmark.
Den 34-årige Father John Misty underholdt med sine tankevækkende og iørefaldende sange. Han var desuden til knæfald og sjov snak til den udsolgte koncert i København.
Bokssæt: The Beatles er verdens bedste band. Når det gælder levende billeder, er den legendariske Liverpool-gruppe en blandet fornøjelse, dokumenterer en ny udgivelse. Men det er spændende og sjovt at være med på en kigger.
Anmeldelse: Et nyt bokssæt med Bob Dylan dokumenterer, hvordan sangene på tre albumklassikere blev til i løbet af 14 måneder i 1965-1966.
Den 74-årige Bob Dylan sang i Falconer Salen på Frederiksberg, så det var til at forstå, og han dyrkede sammen med sit stærke band det iørefaldende udtryk.
Er Joe Bonamassa sin generations bedste bluesrock-guitarist? Han leverede mange argumenter for det i Falconer.
Viser 1-10 af 457 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...