Musik - anmeldelser og nyheder

  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Genre
Rock (226)
Pop (98)
Folk (36)
Solist (26)
Country (17)
Jazz (15)
Vælg genre
close
  Stemning
Pop: Den hæse vokal er væk, og Bob Dylan tager også en pause fra egne numre for at prøve kræfter med 10 sange, som Frank Sinatra engang gjorde krav på.
D’Angelo udgav sit seneste studiealbum i 2000.
Rockhistorie: Et nyt bokssæt indeholder Bruce Springsteens studiealbum fra debutpladen i 1973 til ”Born In The U.S.A.”, som for alvor gjorde amerikaneren til en stadionrockstjerne med appel til hele verden.
Julekoncert: Havde man forventet en sukkersød og sentimental julekoncert med Oslo Gospel Choir, var man gået forkert. Der var både nordiske folketoner, sort amerikansk gospellyd og fællessang med Tore W. Aas i spidsen for det velklingende kor.
Efter utallige aflysninger af koncerter, jævnlige udskiftninger af pladeselskaber og offentlige tilsvininger af medlemmer af det britiske kongehus vendte Morrissey i weekenden tilbage med det, som det handler om – stærke melodier og sylespidse tekster om menneskelige nederlag.
Liane Carroll var først og fremmest varmt og gennemmusikalsk til stede under hele koncerten lørdag aften i Jazzhus Montmartre – under og mellem numrene.
Strokes-sangeren Julian Casablancas er aktuel med et hæsblæsende stærkt album. Mark Lanegan dyrker synthesizerne på et album med kulsorte tekster.
Værsgo: Folkeklubben har tilbagelænet charme som en ung Kim Larsen.
Viser 1-10 af 433 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...